SORGUN TSO 5 YILDIZLI AKREDİTE ODA OLDU

• 25.12.2015

TOBB'un kalite standardı olan akreditasyon sürecini tamamlayan Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası, 5 yıldızlı Akredite Oda oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB), oda ve borsaların hizmet kalitesinin arttırılması ve tüm odaların eşit seviyede hizmet verebilmesi amacıyla geliştirdiği kalite standardı olan akreditasyon sürecini tamamlayan Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası 24.12.2015 Perşembe günü gerçekleşen denetimlerin ardından 5 yıldızlı Akredite oda oldu.

Denetim sonrası açıklama yapan başkan Üzeyir ARSLAN, “Akreditasyon çalışmaları kapsamında yoğun çaba sarf eden personellerimize, akreditasyon izleme komitesine,  yönetim kuruluna ve meclis üyelerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Odamızın üyelerine verdiği hizmetin kalitesini artırma çalışmalarımızın sonucu olarak bugün kazandığımız akredite oda olma başarısından dolayı çok mutlu ve gururluyuz.

Akreditasyon bir kuruluşun verdiği hizmet kalitesinin, sürekliliğinin ve sürekli gelişme sağlayarak üye ve tüm paydaşlarına fayda temelinde katkı sağladığının tescilidir. Bu sistemin amacı odalarımız ve borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi oda borsa sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığını ve hizmet türlerinin arttırılması hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, oda-borsa sistemlerinin birbirine yakınlaşmasının sağlanması ve bu sayede Türk oda-borsa sisteminin Avrupa oda borsa sistemine uyumunun sağlanmasıdır.

Sorgun TSO olarak Avrupa’da hizmet veren odalara uyum sağlamış olmanın verdiği güven ve huzurla; Görev ve sorumluluklarımızın artmış olduğu bilinci ile verdiğimiz hizmet kalitesini her geçen gün artırarak odamızın iş dünyası ve oda borsalar nezdinde ki yerini sağlamlaştırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
  • SORGUN TSO 5 YILDIZLI AKREDİTE ODA OLDU