ODA VE BORSA GENEL SEKRETERLERİ SORGUN'DA BULUŞTU

• 18.12.2015

YOZGAT İL VE İLÇE TİCARET VE SANAYİ ODALARI İLE TİCARET BORSALARI GENEL SEKRETERLERİ BİRİNCİ İSTİŞARE TOPLANTISINDA SORGUN TSO’DA BULUŞTU

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde organize edilen birinci istişare toplantısı 17.12.2015 Perşembe günü gerçekleştirildi. Toplantıya ilimiz genelinde faaliyet gösteren oda ve borsalarımızın genel sekreterleri ile Yozgat ili oda ve borsalar akademik danışmanı katıldı. Toplantı öncesi heyet Sorgun Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmet binasında Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Aslan’ı makamında ziyaret etti. Hizmete yeni giren bina hakkında bilgilendirme ve genel değerlendirmeler yapıldı. Daha sonra geçilen toplantıda aşağıda ifade edilen hususlar üzerinde çalışıldı.

1.     2015 yılı içerisinde Oda ve Borsalarımızın faaliyetlerine ilişkin genel değerlendirmeler yapıldı.

2.     Akreditasyon süreci çalışmaları üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

3.     2016 yılı iş ve faaliyet plan taslakları karşılıklı müzakereye tabi tutuldu.

4.     2016 yılı bölgesel kalkınma faaliyetleri için her bir odanın rolü tartışıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Üzeyir ARSLAN yapılan organizasyon ve verimli çalışma için, ilimiz oda ve borsalar Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kara’ya, toplantıya katılım gösteren oda borsa Genel Sekreterlerine ve odamız Genel Sekreteri Sami Erdoğan’a teşekkürlerini iletti.

• ODA VE BORSA GENEL SEKRETERLERİ SORGUN'DA BULUŞTU