700 AİLEYE GIDA YARDIMI

• 24.06.2015

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası’ndan 700 aileye ramazan yardımı

Mübarek ramazan ayının özünde birlik, beraberlik ve yardımlaşmayı barındıran en güzel ve en bereketli ay olduğunu belirten Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sn Üzeyir ARSLAN; bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi insanların yanında olmayı, paylaşımcı olmayı ve en önemlisi bu yapılanların kırmadan incitmeden gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi.

Oda olarak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda 700 aileye 35 bin TL tutarında gıda yardımında bulunduk. Yardıma muhtaç ailelerimize sosyal sorumluluk bilinci içerisinde gerçekleştirmiş olduğumuz yardımlarımızla ihtiyaç sahibi ailelerimizin sadece ramazan ayında değil tüm zamanlarda hatırlanması gerektiğini belirten başkanımız, Odamızın yapmış olduğu yardımların bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

•  700 AİLEYE GIDA YARDIMI