• 27.11.2015

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin düzenlediği ve 27-29 Kasım 2015 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşen “TOBB Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri” sona erdi.

Sorgun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Önal, Meclis Başkanı Rifat Kaplan ve Meclis üyesi Hüseyin Çekerek’in katıldığı eğitimlerde “TOBB’un kurumsal yapısı, iştirakleri, Türkiye ekonomisindeki dönüşüm, ticari uyuşmazlıklarda arabuluculuk, döviz kurları, faiz, borsa, Türk dış politikasının bugünü ve geleceği, işletme ve yönetim fonksiyonları, finansal yönetim, e-ticaret ve sosyal medya, protokol kuralları, etkili yönetim becerileri ve etkili iletişim becerileri” gibi bir dizi yönetsel ve kişisel gelişime dair konular ele alındı. Bununla birlikte, mahkeme kararları yerine geçen TOBB Tahkim Tüzüğü de eğitim programında ele alındı.

Başkan Üzeyir Arslan yaptığı açıklamada, 3 günlük yoğun bir eğitim faaliyeti gerçekleştirdiklerine ve eğitimlerin oldukça faydalı olduğuna değinirken “Aldığımız eğitimleri üyelerimiz ile de paylaşıp maksimum fayda elde etmeyi planlıyoruz. TOBB tarihinde bir ilk olan bu eğitim projesi ile Türkiye’deki 365 Oda ve Borsa’nın meclis üyeleri bu eğitimleri alacak” dedi.
  • SORGUN TSO YÖNETİMİ 27-29 KASIM 2015 TARİHLERİNDE TOBB’DA DÜZENLENEN MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI.