• 26.11.2015

26.11.2015 Perşembe  odamız toplantı salonunda gerçekleşen ve odamız Akademik Danışmanı Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Mehmet KARA tarafından anlatılan seminere Sorgun Kaymakamımız Sayın Ali ARSLANTAŞ,

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir ARSLAN,Meclis Başkanı Rıfat KAPLAN Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulu üyelerimiz, ilçemizde faaliyet gösteren üyelerimiz ve meslek yüksek okulu öğrencileri katılım gösterdi.

Odamız yönetim kurulu başkanı Üzeyir ARSLAN yaptığı açılış konuşmasında; Sorgun’un gelişmeye devam eden ve bununla birlikte hızlı bir büyümenin eşiğinde olan bir kent olduğunu ve altyapı olarak da ihracat potansiyelimizin geliştirilebileceğini söyledi.

Ekonomik büyüme dış ticareti etkilediği gibi dış ticarette ekonomik büyümeyi etkilemektedir. Oda olarak ilimiz ve ilçemizin ihracatının artırılması bu dönemdeki hedeflerimizden biridir. Çünkü ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasında sanayicilerimizin çok etkin bir rolü olacaktır. Bu bilgilendirme, bölgemizdeki ihracat bilincinin artırılması ve dış ticaret ile ilgili firmalarımızın dış ticaret konusundaki bilgi ve becerilerini geliştirmesine katkı sağlayacaktır" dedi.
  • ODAMIZ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN "DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ" YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.