ODAMIZ STRATEJİK PLANI YAYINLANDI

• 12.11.2015
  • gokhan

“Küreselleşme, ülkeler arasındaki, öncelikle iletişim ve ekonomik olmak üzere tüm alanlarda, giderek artan hızda gerçekleşen, bir bütünleşme sürecinin genel adıdır. Bu durum temel olarak, işgücünün, ürünün, paranın, verinin ve fikrin, dünyada daha hızlı hareket edebilmesini sağlayan teknolojik gelişmelerin bir sonucu olarak ortaya çıkmıştır.” diye açıklamasına başlayan Başkanımız Üzeyir ARSLAN özetle şu bilgileri verdi:

“Baş döndürücü bir değişime maruz kalan ülkelerin, özellikle ekonomik alandaki yeni tanımlara uyum sağlayabilmesi, uluslararası rekabette varlığını sürdürüp küresel pazardaki payını artırabilmesi, yani yeni sistemde var olabilmesi yaşamsal önem taşımaktadır. Bu süreç, özel sektörün tek ve kanuni temsilcisi olarak, Odalarımızın yönetimlerine önemli bir rol ve sorumluluk yüklemektedir. Maddi kaynakları yeterli olsa bile, Çağdaş Oda yapısına kavuşamayan Odaların bu değişim ve dönüşüm sürecinde yaşamlarını idame ettirebilmeleri oldukça güçtür.

Bu bilinçle, amacı, üyelerine olduğu kadar, “bölgesinin ekonomik ve sosyal kalkınmasına da hizmet edebilmek” olan Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası kurumsal bir yapıya ulaşmak ve vermiş olduğu hizmetlerde kalite standartlarını yakalamak amacıyla, ISO 9001:2008 Toplam Kalite Yönetim Sistemini kurarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin “TOBB Oda ve Borsa Akreditasyon Sistemine 11. Dönem olan Oda ve Borsalar arasına girmiş ve Akredite oda olmak yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Bu bağlamda oda olarak hazırlamış olduğumuz 2015-2018 yıllarını kapsayan Sorgun Ticaret ve Sanayi Odasının Stratejik Planına odamız web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası 2015-2018 yıllarını kapsayan stratejik Plan Linki

İncelemek İçin Tıklayınız

• ODAMIZ STRATEJİK PLANI YAYINLANDI