• 06.11.2015

Odamız tarafından 01.10.2015- 12.10.2015 Tarihleri arasında düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan 28 Yeni Girişimci adayına sertifikaları odamız toplantı salonunda yapılan törenle takdim edildi.
Sertifika törenine; odamız yönetim kurulu başkanı Üzeyir Arslan, Kosgeb Yozgat İl Müdürü Mustafa IŞIK ve odamız akademik danışmanı Yrd.Doç.Dr Mehmet Kara katılım gösterdi.

• Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan 28 Yeni Girişimci adayına sertifikaları verildi