YOZGAT ODA-BORSA MÜŞTEREK TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADIK

• 11.10.2021
Yozgat Oda-Borsa Müşterek Toplantısına Katılım Sağladık
Yozgat Oda Borsa Başkanları ve Genel Sekreterleri Yozgat Ticaret Borsasında Gerçekleşen Müşterek Toplantıda bir araya geldi.
Yozgat Ticaret Borsasında gerçekleşen müşterek toplantıda, oda ve borsalarımızın müşterek sorunları ve çözüm önerileri başta olmak üzere, 20-24 Ekim’de Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Yöresel Ürünler Fuarı’na 8 oda-borsamızla birlikte katılım gösterilmesi değerlendirildi.
Toplantıda, 20-24 Ekim’de Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’in hazırlık çalışmalarına başlanması, oda- borsa başkanlarımız ve genel sekreterlerimizle birlikte üye odaklı hizmet anlayışımızın bir parçası olarak üyelerimizin üretmiş olduğu ürünlerin orada pazarlanması ve etkin katılımlarının sağlanması adına gerekli çalışmaların yapılması kararı verildi.
  • YOZGAT ODA-BORSA MÜŞTEREK TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADIK