SORGUN TSO'DAN 716 ÖĞRENCİMİZE EĞİTİM YARDIMI

• 27.10.2021

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’dan 716 öğrenciye eğitim yardımı yapıldı.

Sorgun TSO Başkanı Üzeyir Arslan, yaptığı açıklamada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz aracılığı ile 2021-2022 Eğitim- Öğretim yılında 716 Öğrencimize Polar Mont alımı yaptık. 400 tanesini TOBB, Milli Eğitim Bakanlığı ve Odamız arasında yapılan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolümüz kapsamında Sorgun Osman Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimize vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  “Sosyal sorumluluk bilinci içerisinde gerçekleştirilen yardımlarla, ilçemizde eğitim-öğrenim gören çocuklarımızın ihtiyaçlarını bir nebzede olsa gidermeye çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sadece eğitim öğretim yılı başlangıcında değil tüm zamanlarda hatırlanması ve sahip çıkılması gerektiğini düşünüyoruz. “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ve çocuklarımız; Size inanıyoruz, sizin için çalışıyoruz dedi.

• SORGUN TSO'DAN 716 ÖĞRENCİMİZE EĞİTİM YARDIMI