SORGUN TSO’ DAN ÜYELERİMİZE VE HALKIMIZA YENİ BİR HİZMET DAHA

• 18.10.2021

SORGUN TSO’ DAN ÜYELERİMİZE VE HALKIMIZA YENİ BİR HİZMET DAHA

Yönetim Kurulu Başkanımız Üzeyir Arslan'ın girişimleri neticesinde Ulaştırma sektöründeki Sayısal Takograf kartı hizmetleri bugünden itibaren Odamız da verilmeye başlanacak. Tüm Türkiye genelinde sadece 91 Ticaret ve Sanayi Odasın 'da verilmekte olan Dijital Ehliyetler artık Odamızda da verilebilecektir.

Hizmet sınırlarını sürekli genişletmek için çalıştığını belirten Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan “Yerel ve Uluslararası ticaretin en önemli unsurlarından birini oluşturan karayolu ile uluslararası eşya taşımacılığını kolaylaştırmak amacıyla oluşturulan hükümler gereğince yürürlüğe giren sayısal takograf uygulaması kapsamında tüm ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren firmalara ve çalışanlarına Dijital Ehliyet alma zorunluluğu bulunmaktadır.

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası olarak uzun çalışmalarımız neticesinde Odamız yetkilendirilmiş durumdadır. Bu çerçevede; Bugünden itibaren Odamızda Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) işlemleri başlamıştır” , “Üyelerimiz artık Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) hizmetini Odamız bünyesinde almaya başlayacaktır. Odamıza ve üyelerimize hayırlı olsun.

Üyelerimize ve bölgemize daha iyi hizmet etmek için çalışan emek veren Yönetim ve Meclis Kurulumuz üyelerimiz ve ilçemiz adına Odamızın yetkilendirilmesi sürecin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına ve desteğini ve yardımını bizden esirgemeyen TOBB Başkanımız Sn. M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

• SORGUN TSO’ DAN ÜYELERİMİZE VE HALKIMIZA YENİ BİR HİZMET DAHA