BAŞKAN ARSLAN ÜYELERİMİZİ ZİYARET EDİYOR

• 16.08.2018

ÜYE ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

Yönetim Kurulu Başkanımız Üzeyir Arslan üye ziyaretleri kapsamında bugün galericiler sitesindeki üyelerimizi ziyaret etti.
Ziyarette, Ticaret Bakanlığı tarafından ikinci el oto alım-satımı yapan kişilerle ilgili getirilen Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başkanımız, TOBB bünyesinde faaliyet gösteren MEYBEM A.Ş ile gerekli görüşmelerin yapıldığını, söz konusu yeterlilik belgesinin odamız organizasyonu ile verileceğini belirterek, üyelerimizin bu konuda odamızı ziyaret ederek detaylı bilgi alabileceklerini söyledi.

• BAŞKAN ARSLAN ÜYELERİMİZİ ZİYARET EDİYOR