3.YOZGAT ODA-BORSA MÜŞTEREK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ODAMIZDA YAPILDI

• 08.05.2018

YOZGAT İLİ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ODAMIZ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ.
Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda gerçekleşen toplantıya İlimizde faaliyet gösteren 8 Oda-Borsamızın Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreterleri katılım gösterdi.
Moderatörlüğünü akademik danışmanımız Dr. Mehmet Kara'nın yaptığı ve Sorgun sefa termal otelde gerçekleşen toplantıda açılış konuşması yapan Başkanımız Üzeyir Arslan;Türk İş Dünyasının Amiral Gemisi Oda ve Borsalarımızın Saygıdeğer,Yönetim Kurulu Başkanları,Meclis Başkanları,Genel Sekreterlerimiz,Basınımızın Güzide Mensupları,Kıymetli Hazirun hepinize hoşgeldiniz diyorum saygı ve muhabbetlerimi iletiyorum dedi.

Başkan Arslan konuşmasında; Birlikteliğin, ortak hareket etmenin ve dahi kardeşlik hukukunun bir göstergesi, vazgeçilmez sevdamız Yozgat’ımız adına faaliyet gösteren iş âleminin kıymetli temsilcileri olarak bir araya geldiğimiz Yozgat İli Odalar ve Borsalar 3. Müşterek Toplantımıza hoş geldiniz diyor hepinizi saygı ve muhabbetlerim ile selamlıyorum.

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimini devraldığımız 2013 yılı Mayıs ayından bu tarafa özellikle belirlemiş olduğumuz misyonumuz doğrultusunda yeniliğe ve değişime açık politikalarımız ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Malumunuz üzere camia olarak son bir ay içerisinde büyük bir seçim heyecanı yaşadık ve şartların elverdiği ölçüde oluşan yeni ekiplerimiz ile yola devam ediyoruz. Çizgimizden taviz vermeden kalkınma hamlesi adına yapacaklarımızı kendi iç bünyemizde tasarlayıp, planladık. Ama şunu da çok iyi biliyoruz ki bizler Sorgun ile, Yerköy ile, Boğazlıyan ile Şefaatli ile Yozgat’ız biriz ve bütünüz. Yapacağımız çalışmalarda da ortak hareket planları ile belirlenen yol haritalarının hedefe ulaşma noktasında daha etkin ve verimli olacağı bilincindeyiz.
Usulü dairesi içerisinde olmak kaydıyla zaman zaman fevri hareketler ve çıkışlar olacağını biliyoruz. Önemli olanın gönül kırmamak olduğunu, ben değil biz olarak hareket etmek ve bu süreçte imrenilen birlikteliğimizin başta ilimiz ve bölgemizde ve dahi ülkemizde konuşulmasını sağlamaktır.

Birliğimizin Vizyoner Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu Beyefendiyi ziyaretlerimizde hep destek sözü verdik. Diğer arkadaşlarımızın da yapmış oldukları ziyaretlerinde destek sözü verdiğini biliyorum. Sizlerden ricam Yozgat ilinin oda ve borsaları olarak bugün burada güçlü olma, kudretli olma adına ortak hareket etme ve bir arada olma sözü vermeniz. Şahsım ve temsil ettiğim Sorgun TSO olarak bütün varlığımız ile buradan bu sözü sizlere veriyorum dedi.
Kıymetli Arkadaşlarım,
Bir ekip olarak yola çıkmak gerekir. İstişare ile kararlar daima sağlıklı olur. Bu süreçte her zaman en iyisini yapmak hedefi, hatalarımızı azaltır. Zaman iş âlemi için çok kıymetli bir varlıktır. Bu durumları göz önüne alarak bugünkü toplantımızın çok verimli geçeceğini düşünüyor, davetimizi kırmayıp bizleri onurlandıran sizlere bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

• 3.YOZGAT ODA-BORSA MÜŞTEREK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ODAMIZDA YAPILDI