SORGUN’DA KÜSİ BİLİGLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

• 27.04.2017

Kamu –Üniversite-Sanayi İş Birliği kapsamında Sorgun’da Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Yozgat Vali Yardımcısı Şükrü Çakır başkanlığında, Sorgun’da gerçekleştirilen KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği) bilgilendirme toplantısında; Yozgat ilinin genel sorunları ve çözüm noktalarının oluşturulması üzerine fikir paylaşımlarında bulunuldu.

Toplantıya Yozgat Vali yardımcısı Şükrü Çakır başta olmak üzere Sorgun Ticaret ve Sanayi OdaSI Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan, KÜSİ Yozgat Temsilcisi Doç.Dr. Orhan Hazer, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Mualla Taşkesen, KOSGEB Müdürü Mustafa Işık, Bozok Teknopark TTO Sorumlusu Abdülhakim Erarslan, Sorgun TSO Genel Sekreteri Sami Erdoğan ve Sorgun MYO Müdürü Doç.Dr. İsmail Akdeniz katılım gösterdi.

Sorgun’da faaliyet gösteren Akdut Pestil Ltd.Şti ve İlkser Seracılık Ltd.Şti ziyaret edildikten sonra Sorgun Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşen toplantıya katılım sağlayan kamu kurum kuruluşlarının temsilcilerine ve öğrencilere KÜSİ kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

• SORGUN’DA KÜSİ BİLİGLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI