GİRİŞİMCİ ADAYLARINA SERTİFİKALARI TAKDİM EDİLDİ

• 27.10.2016

GİRİŞİMCİ ADAYLARINA SERTİFİKALARI DÜZENLENEN TÖRENLE TAKDİM EDİLDİ

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN), Kosgeb ve Odamız işbirliğinde düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik" eğitimleri kapsamında odamızda açılan eğitimlere katılarak belge almaya hak kazanan yeni girişimci adaylarına odamız toplantı salonunda düzenlenen törenle sertifikaları takdim edildi.

Törende konuşan yönetim kurulu başkanımız Üzeyir Arslan; 22-25 Haziran ve 27-30 Haziran 2016 Tarihleri arasında odamızda düzenlenen Girişimcilik eğitimlerine katılarak belge almaya hak kazanan 60 yeni girişimci adayını tebrik ederek, yenidünya düzeninde kalkınmanın artık devlet eliyle değil özel sektör eliyle gerçekleştirildiğini belirtti. "Kalkınmak için dinamik, genç ve yeni girişimcilere ihtiyacımız olduğunu söyleyerek, bundan sonraki süreçte talep olması durumunda genç ve kadın girişimcilerimize yardımcı olmak ve onları Türk İş dünyasına kazandırabilmek için girişimcilik eğitimi kurs programları düzenleyeceğimizi belirterek; bugün burada sertifikaları alan yeni girişimci adaylarına iş hayatında başarılar diliyorum dedi.

• GİRİŞİMCİ ADAYLARINA SERTİFİKALARI TAKDİM EDİLDİ