GİRİŞİMCİ ADAYLARI DÜZENLENEN TÖRENLE SERTİFİKALARINI ALDI

• 17.06.2016

GİRİŞİMCİ ADAYLARI DÜZENLENEN TÖRENLE SERTİFİKALARINI ALDI

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ( ORAN ) Kosgeb ve Odamız İşbirliği çerçevesinde düzenlenen girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları takdim edildi.

Odamız toplantı salonunda düzenlenen törene Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ( ORAN ) Genel Sekreteri Sayın Kamil TAŞCI, Kosgeb Müdürü Mustafa IŞIK ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Üzeyir ARSLAN katılım gösterdi.

Törende konuşan oda başkanımız; girişimcilere, ilk kez adım atacakları ticari hayatlarında başarılar dileyerek, ilçemiz, ilimiz ve ülkemizde girişimci sayısının artırılması için Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası olarak girişimcilik kursları düzenlemeye devam edeceğimizi belirtti.

• GİRİŞİMCİ ADAYLARI DÜZENLENEN TÖRENLE SERTİFİKALARINI ALDI