HİZMET BİNASI AÇILIŞIMIZ YAPILAN GÖRKEMLİ TÖRENLE GERÇEKLEŞTİ

• 03.06.2016

HİZMET BİNASI AÇILIŞIMIZ YAPILAN GÖRKEMLİ TÖRENLE GERÇEKLEŞTİ

Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun teşirf ve himayelerinde 2 Haziran 2016 Perşembe günü yeni hizmet binamızın açılışı düzenlenen görkemli törenle gerçekleşti.

Yozgat Milletvekillerimiz, İlimiz ve İlçemiz Bürokratları, Çevre İl ve İlçelerin değerli oda-borsa başkanları ve üyelerimizin yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleşen törenimize katılım ve katkı sağlayan herkese sonsuz şükranlarımızı sunar, camiamıza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ederiz.

• HİZMET BİNASI AÇILIŞIMIZ YAPILAN GÖRKEMLİ TÖRENLE GERÇEKLEŞTİ