TOBB 72.GENEL KURUL TOPLANTISINA KATILIM SAĞLANDI

• 16.05.2016
#‎TOBB ‪#‎TürkiyeHepimizin

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 72. Mali Genel Kurulu 10-11 Mayıs 2016 tarihleri arası Ankara’da toplandı. TOBB delegelerinin Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Anıtkabir ziyaretiyle başlayan Genel Kurul, öğleden sonra TOBB Delegeliğinde 10 yılı dolduran üyelere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar ve bürokratların katılımıyla gerçekleşen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni ile devam etti.

Birliğimiz Mali Genel Kurulunda Sorgun Ticaret ve Sanayi Odasını Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir ARSLAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan ÖNAL, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir KILIÇ ve Genel Sekreter Sami ERDOĞAN temsil ettiler.
  • TOBB 72.GENEL KURUL TOPLANTISINA KATILIM SAĞLANDI