ORAN HEYETİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 13.04.2016

ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) HETEYİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Kamil TAŞCI beraberinde Yozgat İl Koordinatörü Sayın Timur YILDIZ ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Üzeyir ARSLAN'ı makamında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası  ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı işbirliğinde yapılabilecek proje ve faaliyetler hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunularak ilçemizle ilgili yatırım yapılabilecek sektörler değerlendirildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Üzeyir ARSLAN ziyaretlerinden dolayı Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri ve beraberindeki teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade etti.

• ORAN HEYETİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ