ÜYELERİMİZE ÖZEL YAZILIM ANLAŞMASI

• 06.04.2016

ÜYELERİMİZE ÖZEL YAZILIM ANLAŞMASI

Üyelerimizin sosyal ve ticari ilişkiler kurmasına zemin hazırlayarak daha kaliteli hizmet almalarına olanaklar sunan ve onlara her alanda destek olmak amacı ile faaliyetlerini sürdüren odamız; 04/04/2016 - 31/12/2016 tarihleri arasında geçerli olmak üzere, AKINSOFT'u temsilen Yozgat Bölge Bayi ve aynı zamanda odamız üyesi PLANET BİLGİSAYAR SİST. LTD. ŞTİ. müdürü İsmail BARAN ile WOLVOX Ticari Yazılımlarında; Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine özel, liste fiyatları üzerinden %60 indirim uygulayanacağı konusunda mutabakata varılmış olup, odamız üyelerine hayırlı olmasını dileriz.

Söz konusu indirim anlaşmasından faydalanmak isteyen üyelerimizin AKINSOFT Yozgat Bölge Bayi PLANET BİLGİSAYAR SİST. LTD. ŞTİ. ile irtibata geçmeleri hususu önemle duyurulur.

İletişim :

Bahçeli Evler Mah.