ODAMIZDAN ZİLE TSO VE ZİLE TİCARET BORSASINA ANLAMLI ZİYARET

• 01.04.2016

SORGUN TSO’DAN ZİLE TSO VE ZİLE TİCARET BORSASINA ANLAMLI ZİYARET

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan ve beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Önal, Genel Sekreter Sami Erdoğan ve Akademik Danışman Yrd.Dç.Dr. Mehmet Kara ile birlikte Zile Ticaret ve Sanayi Odası İle Zile Ticaret Borsası’na Ekonomik İşbirliği,Stratejik İşbirliği konuları ve oda-borsalarımızın bölge itibarı ile ortak hareket edilebilecek işbirliği alanların değerlendirilmesi hususunda ziyaret gerçekleştirdi.

Çok verimli geçen oda-borsa toplantılarında alınan kararların değerlendirilmesi adına bundan sonraki süreçte toplantıların yenilenerek yapılması hususunda görüş birliğine varıldığını belirten Üzeyir Arslan; Zile ve Sorgun arasındaki tarihi bağların yeniden ve daha güçlü olarak kurulması için gereken özverilerin karşılıklı olarak gösterileceğini beyan etti.

Zile Ticaret ve Sanayi Odası ile Zile Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanları başta olmak üzere tüm organ üyeleri ve personelleri ile kendilerini Sorgun’da, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odasında ağırlamaktan duyacağı mutluluğu beyan eden başkanımız, bu güzel organizasyon için yetkililere teşekkürlerini iletti.

• ODAMIZDAN ZİLE TSO VE ZİLE TİCARET BORSASINA ANLAMLI ZİYARET