GİRİŞİMCİ ADAYLARI DÜZENLENEN TÖRENLE SERTİFİKALARINI ALDI

• 23.03.2016

11-21 Şubat 2015 tarihleri arasında odamız tarafından düzenlenen “uygulamalı girişimcilik”eğitimini başarıyla tamamlayan 30 kursiyere düzenlenen törenle sertifikaları takdim edildi.

Törende konuşan oda başkanımız Üzeyir ARSLAN; Yenidünya düzeninde kalkınmanın artık devlet eliyle değil özel sektör eliyle gerçekleştirildiğini belirterek,“Kalkınmak için yeni girişimcilere ihtiyacımız var” dedi.

Küreselleşen dünyada rekabette baş aktör olabilmenin temel unsurlarından birisi girişimciliği teşvik etmektir ve bu anlamda biz, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası olarak, gerek ülkemiz gerek ilimiz gerekse ilçemiz açısından girişimciliği son derece önemsiyoruz. Bu kapsamda bugüne kadar 245 girişimci adayını eğitim programlarına alarak sertifikalarını takdim ettik. Bundan sonraki süreçte de talepler doğrultusunda genç ve kadın girişimcilerimize yardımcı olmak ve onları iş dünyasına kazandırabilmek için girişimcilik eğitimi kurs programları düzenleyeceğimizi belirterek; bugün burada sertifikaları alan yeni girişimci adaylarına iş hayatında başarılar diliyorum dedi.

• GİRİŞİMCİ ADAYLARI DÜZENLENEN TÖRENLE SERTİFİKALARINI ALDI