DR.ŞABAN KIZILDAĞ'IN MAZERET YOK SEMİNERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

• 16.03.2016

Odamız tarafından organize edilen ve sorgun meslek yüksek okulu konferans salonunda gerçekleşen Dr. Şaban KIZILDAĞ’ın “İletişim ve Motivasyon üzerine MAZEREK YOK” sunumu yoğun ilgi gördü.

Yönetim Kurulu Başkanımız Üzeyir ARSLAN yaptığı açılış konuşmasında; Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası olarak tertiplemiş olduğumuz organizasyonumuza yoğun ilgi gösteren başta üyelerimize ve diğer tüm davetlilere teşriflerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına hoş geldiniz diyor saygılar sunuyorum dedi.

13 Mart 2016 Pazar akşamı Ankara da hain, hunhar ve kalleşçe yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve necip milletimize başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dilediğini belirtti.

Başkanımız açıklamalarının devamında Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlendiğimiz günden bu yana yaptığımız bütün çalışmalar ve faaliyetlerde ilk günkü heyecanımızı muhafaza ediyor ve bundan sonraki süreçte de aynı heyecan ve şevk ile çalışmaya devam edeceğimizi sizler ile paylaşmak istiyorum dedi. Ülkemize ve ilimize olan sevdamız velhasıl Sorgun’a olan sevdamız artarak devam etmektedir.

Konum itibarı ile 35 km Kozaklı ya 20 km Hattuşa ya uzağız ve bunlardan korkmuyoruz, ilimizin turizmin cazibe merkezi ve geleceğin TERMAL başkenti olacağına inancımız sonsuzdur. Yatırım altyapısı hazırlanan ilçemizdeki Organize Sanayi Bölgesi ile yeni bir hamle başlatacağız. Projesi üzerinde çalıştığımız Sorgun Lojistik Köy ile bu konuda cazibe merkezlerinden birisi olacağız. Bütün bu süreçlerin belirleyicisi, izleyicisi ve hatta uygulayıcısı olarak üstleneceğimiz görevleri Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası olarak layıkıyla yerine getireceğimize olan inancım tamdır diyerek organizasyonumuza katılımlarınızdan ötürü hepinize bir kez daha teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum dedi.

“Mazeret Yok” konulu seminerinde yaklaşık 2 saat sahnede kalan Dr. Şaban KIZILDAĞ ise katılımcılara 5K 1N formülünden bahsederek hayatta her şeye rağmen hiçbir şeye mazeret üretilmemesi hususu üzerinde durdu.

Bir Ülkenin bir şehrin veya herhangi bir ürünün nasıl marka olabileceği sorusunun cevapları olan 5K 1N modelini aşağıdaki başlıklarda değerlendiren Kızıldağ;

Kesintisiz Çalışmak

·        Koşullara Ayak Uydurmak

·        Kurumsal Kalitede Bütünlük

·        Kurumsal Kimlikte Bütünlük

·        Kişisel Kalite konu başlıklarında uyum ve koordine sağlanması sonucunda hiçbir mazerete gerek kalmadan başarıya ulaşılabileceğinin altını çizdi.

• DR.ŞABAN KIZILDAĞ'IN MAZERET YOK SEMİNERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ