YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZIN ANLAMLI 8 MART MESAJI

• 08.03.2016

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir ARSLAN, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda;  kadınları, yaşam içerisinde geri plana itmeye çalışan toplumların medeni sayılamayacağını ifade etti. ​

“Annemiz, eşimiz, kızımız yani yeryüzünü güzelleştiren ve yaşanır hale getiren çok değerli kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten tebrik ediyorum.

Arslan, “Kadınların gücü, toplumların medeniyet göstergesidir. Hayatı kadınlarıyla eşit olarak paylaşmayı reddeden toplumlar, güçsüz, güvensiz ve geri kalmaya mahkûmdur.

Bizi doğuran, büyüten, hayat ortağımız olan insanlığın bu güzel yüzüne sevgi ve saygıda asla kusur edilmemeli. Eksikliklerini, şiddete yönelerek kapatacağını sanan geri kalmış zihniyetlere ve düşüncelere karşı kadınların gücünün her zaman galip geleceğine inancımız sonsuz.

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz istiyoruz ki kadın girişimci sayımız hızla artsın. Bu bilinçle en yakın zamanda ilçemizde “Kadın Girişimciler” çalıştayı düzenleyeceğimizi bugün buradan ilan ederek, çalıştay sonrası 30 kişilik bir kadın girişimci kursu açacağımızı da böylesi özel ve anlamlı bir günde kadın girişimci adaylarına aktarmak istedim.

Şahsım ve Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası adına, bütün kadınlarımızın bu anlamlı gününü bir kez daha kutluyor, saygılarımı iletiyorum.

• YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZIN ANLAMLI 8 MART MESAJI