SORGUN TSO'DAN SORGUN MYO MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

• 01.03.2016

Sorgun TSO’dan Yüksekokula Ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız Üzeyir Arslan, beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İbrahim Dıvrak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Önal ve Genel Sekreterimiz Sami Erdoğan ile birlikte Sorgun Meslek Yüksel Okulu Müdürlüğüne yeni atanan Doç.Dr. İsmail Akdeniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sorgun Meslek Yüksel Okulu Müdürü Doç.Dr. İsmail Akdeniz, yüksekokul müdür yardımcısı Öğretim Görevlisi Duran Kuru ve yüksekokul sekreteri İsmail Taşdan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Üzeyir Arslan ilçemizin sosyo - ekonomik yapısı hakkında bilgiler vererek, üniversite-sanayi işbirliğine dikkat çekti.

İlçemizdeki üniversitenin varlığını önemsediğini, her zaman üniversitenin ve Sorgun MYO’nun yanında olduğunu ifade eden başkanımız, "Sorgun TSO olarak üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız. Üniversitemiz ile yapacağımız işbirliği ile çok önemli işlere imza atacağımızdan emin olduğunu belirterek, kendilerinden gelecek her türlü öneriye açığız" dedi.

• SORGUN TSO'DAN SORGUN MYO MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ