ORAN 2016 MALİ DESTEK PROGRAMI TOPLANTISI SORGUN TSO DA YAPILDI

• 25.02.2016

ORAN KALKINMA AJANSI 2016 MALİ DESTEK PROGRAMI TANITIM TOPLANTISININ İLKİ SORGUN TSO DA YAPILDI.

Kayseri, Sivas ve Yozgat illerini kapsayan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (ORAN) 22 Şubat 2016 Tarihinde açıklanan 2016 yılı Mali Destek Programının tanıtım çalışmalarına 25.02.2016 Perşembe günü Sorgun’dan başlandı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Üzeyir ARSLAN yaptığı açıklamada; Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası olarak ev sahipliğimizde düzenlenen bu tanıtım toplantısının TR72 bölgesi olan Kayseri, Sivas ve Yozgat bölgesinde ilk olarak Sorgun’da yapıldığını ve iş dünyasına hayırlı olmasını dilediğini belirterek tüm katılımcılara teşekkür ettiğini belirtti.

Toplantıda Ajansın 2016 Yılı Mali Destek Programı Kapsamında;

*Kentsel ve Sosyal Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı
*Mikro İşletmeler Mali Destek Programı
*Gelişen Sanayi Mali Destek Programı
*Turizmi Geliştirme Mali Destek Programı başlıkları hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Odamız ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya ilçemiz kamu kurum kuruluşları idare amirleri, iş adamları ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Başkanı Mehmet OKUR, Tanıtım İletişim ve İş Geliştirme Birim Başkanı Fazıl GÜLER, Yozgat Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Timur YILDIZ ve uzman Yasin ZİCİN katıldı.

• ORAN 2016 MALİ DESTEK PROGRAMI TOPLANTISI SORGUN TSO DA YAPILDI