TOBB DA DÜZENLENEN TÖRENLE 5 YILDIZLI AKREDİTE ODA BELGEMİZİ ALDIK

• 04.02.2016

TOBB da düzenlenen törenle 5 Yıldızlı Akredite Oda Belgemizi TOBB Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU'dan aldık.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci,’nin da katılımıyla 03 Şubat 2016 Çarşamba günü düzenlenen törenle Akredite olan odalar sertifikalarını aldı.

Törende konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Düzenlenen sertifika töreni ile 33 oda ve borsa ile İMEAK Deniz Ticaret Odası'nın 2 şubesinin de 5 yıldız kapsamına girmeye hak kazandığını” ifade ederek; "5 yıldızın manası şudur; bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamında Londra'daki, Paris'teki, Berlin'deki oda ve borsalar seviyesine ulaşmış durumda. Onlar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalarımız da minimum aynı seviyede hizmet veriyorlar." Dedi.

Başkanımız Üzeyir Arslan  “5 yıldızlı Akredite Oda ” olmamızla ilgili değerlendirmelerde bulunarak ; Akreditasyon bir kuruluşun verdiği hizmet kalitesinin, sürekliliğinin ve sürekli gelişme sağlayarak üye ve tüm paydaşlarına fayda temelinde katkı sağladığının tescilidir. Bu sistemin amacı odalarımız ve borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi oda borsa sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığını ve hizmet türlerinin arttırılması hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, oda-borsa sistemlerinin birbirine yakınlaşmasının sağlanması ve bu sayede Türk oda-borsa sisteminin Avrupa oda borsa sistemine uyumunun sağlanmasıdır dedi.

Sorgun TSO olarak Avrupa’da hizmet veren odalara uyum sağlamış olmanın verdiği güven ve huzurla; Görev ve sorumluluklarımızın artmış olduğu bilinci ile verdiğimiz hizmet kalitesini her geçen gün artırarak odamızın iş dünyası ve oda borsalar nezdinde ki yerini sağlamlaştırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

"Bu başarıda büyük emeği olan değerli çalışanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, meclis üyelerimize ve meslek komitesi üyelerimize, ayrıca bu sistemi oda/borsalarımıza kazandıran başta TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M.RifatHisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum.” dedi.

Sertifika törenine Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir ARSLAN, Genel Sekreterimiz Sami ERDOĞAN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Süleyman Şener, Kadir Kılıç, Meclis Başkanımız Rıfat Kaplan, Meclis Üyemiz İsmail Baran, Akademik Danışman Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kara, İlçemiz Yerel Basından Selam Gazetesi Sahibi Durali Doğan ve Gerçek Haber Gazetesi Sahibi Halit Yılmaz katılım gösterdi.

• TOBB DA DÜZENLENEN TÖRENLE 5 YILDIZLI AKREDİTE ODA BELGEMİZİ ALDIK